Feliç Dia Escolar de la Noviolència i la Pau!

 

Avui hem fet el tret de sortida de les diverses activitats, tallers i conta contes a les biblioteques, instituts i escoles de la ciutat per celebrar el dia de la Noviolència i la Pau, no només a nivell escolar, sinó també a nivell de ciutat.

Aquest matí, un miler d’alumnes de les escoles de Girona així ho han celebrat. També ens han llegit el seu manifest col·laboratiu, on cada escola n’ha escrit una part.

EL NOSTRE MANIFEST D’AVUI:

COM EN EL JOC, LA PAU COMENÇA AMB UN SOMRIURE. LA PAU ÉS UN CAMÍ D’AMISTAT I FELICITAT EN EL QUÈ PENSEM AMB EL COR I COMPARTIM AMB ELS COMPANYS, FAMÍLIA, AMICS, MOMENTS D’ALEGRIA, ABRAÇDAES, JOSC I CONFIDÈNCIES PER SENTIR-NOS MILLOR. LA PAU ES RESPECTAR I JUGAR AMB TOTHOM, ENCARA QUE NO PENSIN COM NOSALTRES. ESTIMAR I AJUDAR ALS ALTRES PERQUÈ TOTHOM PUGUI SER FELIÇ. VISCA LA PAU! LA PAU ÉS LA CLAU DE LA FELICITAT I L’HARMONIA; MIREM-NOS ALS ULLS, OBSERVEM EL MÓN I FEM CAMÍ. PER NOSALTRES LA PAU ÉS UNA BARREJA DE BONICS SENTIMENTS I ACTUACIONS COM LA FELICITAT, L’AMISTAT, L’EMPATIA, L’HARMONIA, AJUDAR, ESTIMAR-SE I SOBRETOT UN MÓN SENSE VIOLÈNCIA, SENSE BULLYING, SENSE GUERRES, ON TOTHOM SE SENTI INCLÒS. ENS PODEN AJUDAR A ACONSEGUIR LA PAU ELS PENSAMENTS I EL VOCABULARI POSITIU.LA PAU ESTÀ EN LES NOSTRES MANS, COMPANYES I COMPANYS! MAI TROBAREM LA PAU A GOOGLE PERÒ SI AL NOSTRE COR. NO ENS QUEDEM DE BRAÇOS PLEGATS, AIXEQUEM-NOS I ACTUEM, TOTS PODEM CREAR UN MÓN MILLOR. ELS ALUMNES DE L’ESCOLA SANTA EUGÈNIA VOLEM UN MÓN ON NO ET JUTGIN PER SER I PENSAR DIFERENT. LA PAU ES DONAR MOLT D’AMOR A TOTHOM.

FELIÇ DIA DE LA NOVIOLÈNCIA I LA PAU!

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s